Seminar Searching on the Internet

IMcSearch

Professioneel zoeken op het internet. In een reeks van workshops begeleiden wij uw personeel in gebruikmaken van het internet voor uw bedrijf. Het internet is meer dan alleen het uitwisselen van informatie, het genereert ideeén die U ook voor uw bedrijf kunt gebuiken, alleen moet u weten waar u moet zoekn. 

Innovatieve websearch

Bij productie innovatie moet u denken aan hoe u aan de juiste informatie komt om uw product of dienst te verbeteren. Google vindt veel maar niet alles. Er is ook heel veel vrije informatie beschikbaar in het ‘verborgen’ Deep Web. In deze workshop maakt u kennis met het Deep Web en hoe u daar informatie uit kunt ontsluiten.

 Internetmarketing

Er mag heel veel niet, maar er mag ook veel wel. Het internetmarketing gaat vooral over netwerken, hoe zet je die in om je klanten te behouden en om nieuwe markten aan te boren. In deze workshop maakt u kennis met de mogelijkheden en de onmogelijkheden van het internet op het terrein van marketing.

 Informatiemanagement

En hoe zorgt u ervoor dat al die informatie die u digitaal krijgt bewaard, deelt en inzet voor uw bedrijf of organisatie. Het zoeken van informatie is een discipline, maar het bewaren en delen en weer terug kunnen vinden zorgen voor een borging van de informatie. In de workshop gaat u aan de slag met het digitaal archiveren van alle informatie die u gevonden heeft.